12/10/12

Οι Έλληνες ανταγωνιστές της Google προς μια ακόμα διάκριση!

Δείτε, πιο κάτω, πως μπορείτε να συμμετέχετε στην ψηφοφορία!




Του Βαγγέλη Μωυσή

Μία ανερχόμενη ελληνική εταιρεία του κλάδου της πληροφορικής, η SBOING, οδεύει προς μια ακόμα σημαντική διάκριση, ανταγωνιζόμενη ...στα ίσα (σε επιστημονικό αποτέλεσμα) την Google και επιβεβαιώνοντας την πίστη των αισιόδοξων πως στην Ελλάδα δεν θα πάψουν να υπάρχουν -ακόμα και σε συνθήκες κρίσης- δημιουργικές δυνάμεις ικανές να πρωτοπορούν σε διεθνές επίπεδο.


H Ελληνική εταιρεία SBOING, με έδρα τα Διαβατά της Θεσσαλονίκης, επιλέχτηκε σαν φιναλίστ για το Ευρωπαϊκό Βραβείο "GNSS Living Lab Prize 2012", του 9ου Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Δορυφορικής Πλοήγησης, που προκηρύχθηκε από τη διεθνή κοινοπραξία Galileo, δηλαδή το ευρωπαϊκό αντίπαλο δέος του αμερικανικού GPS.

Όπως μου εξήγησε στη σχετική συνομιλία μας, ο Σύμβουλος Ανάπτυξης της SBOING κ. Θεολόγος Λιοτόπουλος, η εταιρεία διεκδικεί τη βράβευσή της χάρη στη διαδραστική εφαρμογή δορυφορικής πλοήγησης που έχει αναπτύξει και η οποία μπορεί να λαμβάνει ενημερώσεις από τους χρήστες οδηγούς, με αποτέλεσμα να επικαιροποιεί διαρκώς τα δεδομένα της και συνεπώς να διατηρεί σε βάθος χρόνου την αναγκαία εγκυρότητα ενημέρωσης των χρηστών.

Για την επίτευξη της διάκρισης αυτής, η SBOING χρειάζεται ψήφους.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια, συμμετέχοντας στη διαδικτυακή ψηφοφορία για το βραβείο κοινού  "2012 ESNC Audience Award". 

Η διαδικασία χρειάζεται λίγα λεπτά, αλλά πρόκειται για σοβαρό οργανισμό που επιθυμεί να διασφαλίσει και την αξιοπιστία της ψηφοφορίας.

Αφιερώστε τα λίγα λεπτά που χρειάζονται, ως εξής:


2) Κάνετε Register και Login 

3) Κάντε search για τη SBOING (γράφοντάς την ως λέξη "κλειδί") 

4) Πατήστε πάνω στο εικονίδιο του SBOING 

5) Πατήστε το πλήκτρο VOTE 

Τελειώσατε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα, ακόμα και όταν διαφωνείτε με τα αναγραφόμενα. Μόνος κανόνας, η στοιχειώδης ευγένεια και ο σεβασμός του συνομιλητή